Radonmätning i Solna

Annons:

Radonmätning i Solna - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Solna. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Solna så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Solna dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Solna

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Solna vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

AK-Konsult Indoor Air AB
Hemvärnsg. 15
171 54 SOLNA


Strålsäkerhetsmyndigheten
Solna Strandv. 96
171 54 SOLNA


Kostnad för radonmätning i Solna

Kostnaden samt priser för radonmätning i Solna kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Solna som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Solna för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Solna

Skulle en radonmätning av din fastighet i Solna visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Solna kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Solna.

Radonfakta om Solna

i Solna finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Du kan här läsa mer om själva orten Solna om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Solna.

I Solna fanns det totalt 2 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Solna att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Solna så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med radonmätning i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering.