Radonmätning i Spånga

Annons:

Radonmätning i Spånga - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Spånga. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Spånga så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Spånga dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Spånga

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Spånga vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Radonmätning & Radonteknik
Fägringsbrinken 1
163 46 SPÅNGA


Kostnad för radonmätning i Spånga

Kostnaden samt priser för radonmätning i Spånga kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Spånga som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Spånga för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Spånga

Skulle en radonmätning av din fastighet i Spånga visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Spånga kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Spånga.

Radonfakta om Spånga

i Spånga finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Spånga.

Spånga är samlingsnamnet för stadsdelarna inom Spånga-Tensta stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Centrala Spånga med Spånga station och intilliggande centrum ligger i stadsdelen Solhem, medan Spånga kyrka ligger i stadsdelen Tensta. Spånga-Tensta är ett stadsdelsområde i Västerort.

Yta:
Invånarantal: 39 082, år 2014

Du kan här läsa mer om själva orten Spånga om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Spånga.

I Spånga fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Spånga att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Spånga så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.