Radonmätning i Stockholm

Annons:

Radonmätning i Stockholm - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Stockholm. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Stockholm så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Stockholm dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Stockholm

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Stockholm vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Radon Handelsbolag
Nytorgsg. 15 A
116 22 Stockholm


Radea AB
Eastmansv. 23
113 61 Stockholm


Franska Bukten, AB
Magnus Ladulåsg. 27
118 65 STOCKHOLM


K-Konsult Arbetsmiljö-Vvs AB
Rosterigränd 12
117 61 Stockholm


Kostnad för radonmätning i Stockholm

Kostnaden samt priser för radonmätning i Stockholm kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Stockholm som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Stockholm för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Stockholm

Skulle en radonmätning av din fastighet i Stockholm visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Stockholm kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Stockholm.

Radonfakta om Stockholm

i Stockholm finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Stockholm om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Stockholm.

I Stockholm fanns det totalt 4 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Stockholm att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Stockholm så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.