Radonmätning i Täby

Annons:

Radonmätning i Täby - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Täby. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Täby så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Täby dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Täby

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Täby vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Comnet AB
Djursholmsv. 30
183 52 TÄBY


Besiktningsgruppen Terramek AB
Ringv. 9
187 70 TÄBY


Sunda Hus Rådgivning AB
Hörnåkersv. 10
183 65 TÄBY


Kostnad för radonmätning i Täby

Kostnaden samt priser för radonmätning i Täby kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Täby som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Täby för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Täby

Skulle en radonmätning av din fastighet i Täby visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Täby kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Täby.

Radonfakta om Täby

i Täby finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Täby.

Täby är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Täby kommun i Stockholms län men även innefattande Enebyberg i Danderyds kommun liksom en mycket liten del av Sollentuna kommun. Täby kyrkby i den norra delen av Täby kommun ingår däremot inte. Täbydelen av tätorten utgör centralort i Täby kommun.

Yta: 2 580,70 hektar
Invånarantal: 61 2722, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Täby om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Täby.

I Täby fanns det totalt 3 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Täby att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Täby så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.

Städer med radonmätning i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering.