Radonmätning i Tullinge

Annons:

Radonmätning i Tullinge - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Tullinge. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Tullinge så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Tullinge dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Tullinge

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Tullinge vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Sorina AB
Nyängsv. 3 B
146 30 Tullinge


Kostnad för radonmätning i Tullinge

Kostnaden samt priser för radonmätning i Tullinge kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Tullinge som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Tullinge för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Tullinge

Skulle en radonmätning av din fastighet i Tullinge visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Tullinge kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Tullinge.

Radonfakta om Tullinge

i Tullinge finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Tullinge.

Tullinge är en del av Stockholms tätort och kommundel i Botkyrka kommun beläget mellan Tumba och Flemingsberg. Tullinge är omnämnt första gången i samband med att Clauus i þulunge, som troligen var en skrivkunnig bonde, 26 maj 1353 gjorde ett jordbyte i Botkyrka.

Yta: 45,4 km2
Invånarantal: 17 649, år 2013

Du kan här läsa mer om själva orten Tullinge om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Tullinge.

I Tullinge fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Tullinge att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Tullinge så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.