Radonmätning i Vällingby

Annons:

Radonmätning i Vällingby - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Vällingby. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Vällingby så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Vällingby dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Vällingby

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Vällingby vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

GT Grundteknik AB
Packstensgränd 5
162 50 Vällingby


Kostnad för radonmätning i Vällingby

Kostnaden samt priser för radonmätning i Vällingby kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Vällingby som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Vällingby för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Vällingby

Skulle en radonmätning av din fastighet i Vällingby visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Vällingby kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Vällingby.

Radonfakta om Vällingby

i Vällingby finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Vällingby.

Vällingby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun med 71 768 invånare (2011). Stadsdelen ingår i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och Vällingby församling. Området där Vällingby i dag ligger är ett mycket gammalt kulturlandskap och människor har bott här åtminstone sedan järnåldern.

Yta:
Invånarantal: 71 768, år 2011

Du kan här läsa mer om själva orten Vällingby om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Vällingby.

I Vällingby fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Vällingby att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Vällingby så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.