Radonmätning i Bålsta

Annons:

Radonmätning i Bålsta - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Bålsta. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Bålsta så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Bålsta dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Bålsta

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Bålsta vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

UAMS AB
020 - 077 55 77Kostnad för radonmätning i Bålsta

Kostnaden samt priser för radonmätning i Bålsta kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Bålsta som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Bålsta för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Bålsta

Skulle en radonmätning av din fastighet i Bålsta visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Bålsta kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Bålsta.

Radonfakta om Bålsta

i Bålsta finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Bålsta om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Bålsta.

I Bålsta fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Bålsta att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Bålsta så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Uppsala.