Radonmätning i Björklinge

Annons:

Radonmätning i Björklinge - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Björklinge. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Björklinge så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Björklinge dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Björklinge

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Björklinge vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Källman Ing.Byrå, Jan
Genv. 14
743 61 Björklinge


Kostnad för radonmätning i Björklinge

Kostnaden samt priser för radonmätning i Björklinge kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Björklinge som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Björklinge för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Björklinge

Skulle en radonmätning av din fastighet i Björklinge visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Björklinge kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Björklinge.

Radonfakta om Björklinge

i Björklinge finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Björklinge.

Björklinge är en tätort, tillika kyrkort, i Björklinge socken i norra delen av Uppsala kommun, Uppsala län. Björklinge samhälle ligger cirka 20 kilometer norr om Uppsala, vid och på en mäktig grusås (rullstensås). Omedelbart öster om samhället ligger Långsjön.

Yta: 270,45 hektar
Invånarantal: 3269, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Björklinge om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Björklinge.

I Björklinge fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Björklinge att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Björklinge så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Uppsala.