Radonmätning i Enköping

Annons:

Radonmätning i Enköping - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Enköping. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Enköping så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Enköping dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Enköping

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Enköping vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Mäklarhuset
Kyrkog. 12
745 31 ENKÖPING


Kostnad för radonmätning i Enköping

Kostnaden samt priser för radonmätning i Enköping kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Enköping som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Enköping för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Enköping

Skulle en radonmätning av din fastighet i Enköping visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Enköping kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Enköping.

Radonfakta om Enköping

i Enköping finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Enköping.

Enköping är en tätort i Uppland och centralort i Enköpings kommun, Uppsala län. Enköping är beläget vid motorvägen E18 och Mälarbanan vid Mälarens norra strand. Enköpingsån rinner genom orten. Enköpings slogan Sveriges närmaste stad myntades 1965 av reklamchef vid Bahco, Bertil Danielsson.

Yta: 1 066,70 hektar
Invånarantal: 21121, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Enköping om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Enköping.

I Enköping fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Enköping att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Enköping så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Uppsala.