Radonmätning i Uppsala

Annons:

Radonmätning i Uppsala - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 4 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Uppsala. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Uppsala så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Uppsala dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Uppsala

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Uppsala vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

V V E-Teknik AB
Palmbladsg. 9
754 50 UPPSALA


AK-Konsult Indoor Air AB
Libro Ringv. 27
752 28 Uppsala


LANDAUER NORDIC AB
Rapsg. 25
754 50 UPPSALA


Radon- och Energirådgivaren i Uppland
Svartbäcksg. 123
753 34 Uppsala


Kostnad för radonmätning i Uppsala

Kostnaden samt priser för radonmätning i Uppsala kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Uppsala som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Uppsala för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Uppsala

Skulle en radonmätning av din fastighet i Uppsala visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Uppsala kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Uppsala.

Radonfakta om Uppsala

i Uppsala finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Uppsala om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Uppsala.

I Uppsala fanns det totalt 4 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Uppsala att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Uppsala så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Uppsala.