Radonmätning i Karlstad

Annons:

Radonmätning i Karlstad - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Karlstad. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Karlstad så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Karlstad dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Karlstad

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Karlstad vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Anticimex AB
Gräsdalsg. 5 A
653 43 KARLSTAD


Anticimex AB
Gräsdalsg. 5 A
653 43 KARLSTAD


Kostnad för radonmätning i Karlstad

Kostnaden samt priser för radonmätning i Karlstad kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Karlstad som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Karlstad för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Karlstad

Skulle en radonmätning av din fastighet i Karlstad visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Karlstad kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Karlstad.

Radonfakta om Karlstad

i Karlstad finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Karlstad.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Karlstad om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Karlstad.

I Karlstad fanns det totalt 2 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Karlstad att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Karlstad så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Värmland.