Radonmätning i Umeå

Annons:

Radonmätning i Umeå - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Umeå. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Umeå så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Umeå dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Umeå

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Umeå vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Anticimex AB
Formv. 15
906 21 UMEÅ


Kostnad för radonmätning i Umeå

Kostnaden samt priser för radonmätning i Umeå kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Umeå som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Umeå för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Umeå

Skulle en radonmätning av din fastighet i Umeå visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Umeå kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Umeå.

Radonfakta om Umeå

i Umeå finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Umeå om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Umeå.

I Umeå fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Umeå att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Umeå så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västerbotten.