Radonmätning i Sollefteå

Annons:

Radonmätning i Sollefteå - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Sollefteå. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Sollefteå så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Sollefteå dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Sollefteå

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Sollefteå vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Sollefteå Fuktservice
Aspv. 8
881 33 SOLLEFTEÅ


Kostnad för radonmätning i Sollefteå

Kostnaden samt priser för radonmätning i Sollefteå kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Sollefteå som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Sollefteå för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Sollefteå

Skulle en radonmätning av din fastighet i Sollefteå visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Sollefteå kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Sollefteå.

Radonfakta om Sollefteå

i Sollefteå finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Sollefteå.

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Sollefteå om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Sollefteå.

I Sollefteå fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Sollefteå att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Sollefteå så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med radonmätning i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering.