Radonmätning i Sundsvall

Annons:

Radonmätning i Sundsvall - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Sundsvall. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Sundsvall så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Sundsvall dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Sundsvall

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Sundsvall vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Håkan Larsson Husbesiktningar AB
Törnrosv. 2 F
857 40 Sundsvall


Energi & Driftteknik I Sundsvall AB
Fredsg. 24 A
852 35 SUNDSVALL


Anticimex AB
Verkstadsg. 12
856 33 SUNDSVALL


Kostnad för radonmätning i Sundsvall

Kostnaden samt priser för radonmätning i Sundsvall kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Sundsvall som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Sundsvall för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Sundsvall

Skulle en radonmätning av din fastighet i Sundsvall visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Sundsvall kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Sundsvall.

Radonfakta om Sundsvall

i Sundsvall finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Sundsvall.

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Sundsvall om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Sundsvall.

I Sundsvall fanns det totalt 3 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Sundsvall att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Sundsvall så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västernorrland.

Städer med radonmätning i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering.