Radonmätning i Hallstahammar

Annons:

Radonmätning i Hallstahammar - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Hallstahammar. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Hallstahammar så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Hallstahammar dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Hallstahammar

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Hallstahammar vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

MISAB Radon AB
Eriksbergsv. 20
734 92 Hallstahammar


Kostnad för radonmätning i Hallstahammar

Kostnaden samt priser för radonmätning i Hallstahammar kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Hallstahammar som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Hallstahammar för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Hallstahammar

Skulle en radonmätning av din fastighet i Hallstahammar visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Hallstahammar kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Hallstahammar.

Radonfakta om Hallstahammar

i Hallstahammar finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Hallstahammar.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Hallstahammar om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Hallstahammar.

I Hallstahammar fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Hallstahammar att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Hallstahammar så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västmanland.