Radonmätning i Köping

Annons:

Radonmätning i Köping - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Köping. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Köping så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Köping dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Köping

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Köping vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Köpings kommun
St. Torget 1 RÅDHUSET
731 32 Köping


Kostnad för radonmätning i Köping

Kostnaden samt priser för radonmätning i Köping kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Köping som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Köping för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Köping

Skulle en radonmätning av din fastighet i Köping visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Köping kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Köping.

Radonfakta om Köping

i Köping finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Köping.

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånarantal: 17743, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Köping om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Köping.

I Köping fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Köping att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Köping så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västmanland.