Radonmätning i Skultuna

Annons:

Radonmätning i Skultuna - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Skultuna. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Skultuna så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Skultuna dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Skultuna

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Skultuna vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Skultuna Ventilation, Värme o. Bygg
Brunnsby 2
726 91 Skultuna


Kostnad för radonmätning i Skultuna

Kostnaden samt priser för radonmätning i Skultuna kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Skultuna som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Skultuna för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Skultuna

Skulle en radonmätning av din fastighet i Skultuna visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Skultuna kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Skultuna.

Radonfakta om Skultuna

i Skultuna finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Skultuna.

Skultuna är en tätort i Västerås kommun i Skultuna kommundel. Hydro, Skultuna Emballage, Foldy Pac Nordic och Skultuna Flexible är verksamma i Skultuna Cirka två kilometer söder om tätorten ligger Skultuna kyrka, och norr om tätorten finns stor logdans, Skultuna Lagårn.

Yta: 213,09 hektar
Invånarantal: 3133, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Skultuna om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Skultuna.

I Skultuna fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Skultuna att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Skultuna så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västmanland.