Radonmätning i Surahammar

Annons:

Radonmätning i Surahammar - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Surahammar. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Surahammar så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Surahammar dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Surahammar

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Surahammar vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Aba - Gruppen - Trygg Innemiljö AB
Centralg. 6
735 32 SURAHAMMAR


Kostnad för radonmätning i Surahammar

Kostnaden samt priser för radonmätning i Surahammar kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Surahammar som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Surahammar för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Surahammar

Skulle en radonmätning av din fastighet i Surahammar visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Surahammar kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Surahammar.

Radonfakta om Surahammar

i Surahammar finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Surahammar.

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånarantal: 6179, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Surahammar om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Surahammar.

I Surahammar fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Surahammar att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Surahammar så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västmanland.