Radonmätning i Västerås

Annons:

Radonmätning i Västerås - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Västerås. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Västerås så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Västerås dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Västerås

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Västerås vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Anticimex AB
Isolatorv. 3
721 37 Västerås


Energi & Miljösystem
Gjutjärnsg. 8
721 33 Västerås


Kostnad för radonmätning i Västerås

Kostnaden samt priser för radonmätning i Västerås kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Västerås som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Västerås för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Västerås

Skulle en radonmätning av din fastighet i Västerås visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Västerås kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Västerås.

Radonfakta om Västerås

i Västerås finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Västerås.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Västerås om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Västerås.

I Västerås fanns det totalt 2 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Västerås att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Västerås så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västmanland.