Radonmätning i Billdal

Annons:

Radonmätning i Billdal - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Billdal. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Billdal så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Billdal dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Billdal

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Billdal vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Mark och Miljökontroll AB
Bolshedens Industriv. 28
427 50 Billdal


Kostnad för radonmätning i Billdal

Kostnaden samt priser för radonmätning i Billdal kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Billdal som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Billdal för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Billdal

Skulle en radonmätning av din fastighet i Billdal visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Billdal kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Billdal.

Radonfakta om Billdal

i Billdal finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Billdal.

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Billdal om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Billdal.

I Billdal fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Billdal att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Billdal så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.