Radonmätning i Borås

Annons:

Radonmätning i Borås - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Borås. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Borås så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Borås dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Borås

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Borås vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Borås Elektrokyl - Energiteknik, AB
Kindsg. 9
504 50 Borås


Anticimex AB
Åsboholmsg. 16
504 51 BORÅS


Kostnad för radonmätning i Borås

Kostnaden samt priser för radonmätning i Borås kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Borås som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Borås för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Borås

Skulle en radonmätning av din fastighet i Borås visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Borås kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Borås.

Radonfakta om Borås

i Borås finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Borås om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Borås.

I Borås fanns det totalt 2 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Borås att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Borås så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.

Städer med radonmätning i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering.