Radonmätning i Göteborg

Annons:

Radonmätning i Göteborg - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 3 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Göteborg. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Göteborg så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Göteborg dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Göteborg

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Göteborg vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

BMI Besiktning & Värdering
Nedre Kvarnbergsg. 14
411 05 Göteborg


Eminenta
Theres Svenssons g. 10
417 55 GÖTEBORG


Bmi Besiktning & Radonmätning AB
Nedre Kvarnbergsg. 14
411 05 Göteborg


Kostnad för radonmätning i Göteborg

Kostnaden samt priser för radonmätning i Göteborg kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Göteborg som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Göteborg för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Göteborg

Skulle en radonmätning av din fastighet i Göteborg visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Göteborg kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Göteborg.

Radonfakta om Göteborg

i Göteborg finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Göteborg.

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Göteborg om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Göteborg.

I Göteborg fanns det totalt 3 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Göteborg att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Göteborg så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.