Radonmätning i Hjo

Annons:

Radonmätning i Hjo - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Hjo. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Hjo så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Hjo dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Hjo

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Hjo vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Radonteknik Norden AB
Ekhammar Ingalunda
544 91 Hjo


Kostnad för radonmätning i Hjo

Kostnaden samt priser för radonmätning i Hjo kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Hjo som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Hjo för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Hjo

Skulle en radonmätning av din fastighet i Hjo visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Hjo kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Hjo.

Radonfakta om Hjo

i Hjo finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Hjo.

Hjo är en tätort i Västergötland samt centralort i Hjo kommun, Västra Götalands län, belägen vid Vätterns västra strand, 16 km söder om Tibro. Hjo är en trästad vid Vätterns västra strand. I stadsparken, som också ligger utmed vätterstranden, finns ett Vätternakvarium.

Yta: 453,81 hektar
Invånarantal: 6094, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Hjo om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Hjo.

I Hjo fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Hjo att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Hjo så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.