Radonmätning i Lidköping

Annons:

Radonmätning i Lidköping - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Lidköping. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Lidköping så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Lidköping dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Lidköping

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Lidköping vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Anticimex AB
Tallhagsg. 2
531 40 Lidköping


Kostnad för radonmätning i Lidköping

Kostnaden samt priser för radonmätning i Lidköping kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Lidköping som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Lidköping för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Lidköping

Skulle en radonmätning av din fastighet i Lidköping visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Lidköping kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Lidköping.

Radonfakta om Lidköping

i Lidköping finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Lidköping.

Lidköping är en tätort i Västergötland och centralort i Lidköpings kommun, Västra Götalands län. Lidköping är Sveriges 45:e största tätort. Staden ligger söder om den sydöstra del av Vänern som kallas Kinneviken. Övriga sidor om staden är jordbruksbygd. Staden delas i två delar av ån Lidan.

Yta: 1 552,14 hektar
Invånarantal: 25644, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Lidköping om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Lidköping.

I Lidköping fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Lidköping att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Lidköping så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.