Radonmätning i Mariestad

Annons:

Radonmätning i Mariestad - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Mariestad. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Mariestad så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Mariestad dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Mariestad

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Mariestad vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

pilabo ab
Matrosgränd 7
542 45 Mariestad


Kostnad för radonmätning i Mariestad

Kostnaden samt priser för radonmätning i Mariestad kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Mariestad som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Mariestad för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Mariestad

Skulle en radonmätning av din fastighet i Mariestad visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Mariestad kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Mariestad.

Radonfakta om Mariestad

i Mariestad finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Mariestad.

Mariestad är en tätort i Västergötland och centralort i Mariestads kommun, Västra Götalands län. Tidigare var Mariestad residensstad i Skaraborgs län och 1583-1647 stiftsstad i Mariestads stift. De största arbetsgivarna i Mariestad är Metsä Tissue AB (Katrinefors bruk), Electrolux, och Mariestads kommun.

Yta: 1 096,95 hektar
Invånarantal: 15591, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Mariestad om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Mariestad.

I Mariestad fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Mariestad att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Mariestad så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.

Städer med radonmätning i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering.