Radonmätning i Mölndal

Annons:

Radonmätning i Mölndal - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Mölndal. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Mölndal så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Mölndal dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Mölndal

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Mölndal vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Anticimex AB
Frölundag. 118
431 44 MÖLNDAL


Kostnad för radonmätning i Mölndal

Kostnaden samt priser för radonmätning i Mölndal kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Mölndal som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Mölndal för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Mölndal

Skulle en radonmätning av din fastighet i Mölndal visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Mölndal kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Mölndal.

Radonfakta om Mölndal

i Mölndal finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Mölndal.

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Du kan här läsa mer om själva orten Mölndal om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Mölndal.

I Mölndal fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Mölndal att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Mölndal så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.

Städer med radonmätning i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering.