Radonmätning i Sollebrunn

Annons:

Radonmätning i Sollebrunn - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 1 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Sollebrunn. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Sollebrunn så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Sollebrunn dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Sollebrunn

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Sollebrunn vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Stosett AB
Hedev. 21
441 73 SOLLEBRUNN


Kostnad för radonmätning i Sollebrunn

Kostnaden samt priser för radonmätning i Sollebrunn kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Sollebrunn som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Sollebrunn för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Sollebrunn

Skulle en radonmätning av din fastighet i Sollebrunn visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Sollebrunn kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Sollebrunn.

Radonfakta om Sollebrunn

i Sollebrunn finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Sollebrunn.

Sollebrunn är en tätort i Alingsås kommun. Den ligger utmed den urgamla vägen från Lödöse (senare Göteborg) till Skara, och vidare upp mot Mälardalen. Efter att landsvägen mellan Vänersborg och Alingsås anlagts på 1700-talet blev den en viktig knutpunkt. Erska kyrka ligger nära söder om tätorten.

Yta: 140,04 hektar
Invånarantal: 1440, år 2010

Du kan här läsa mer om själva orten Sollebrunn om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Sollebrunn.

I Sollebrunn fanns det totalt 1 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Sollebrunn att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Sollebrunn så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.