Radonmätning i Torslanda

Annons:

Radonmätning i Torslanda - erfarna och pålitliga företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning. Sammanlagt finns det 2 olika företag som kan hjälpa dig med radon och radonmätning i Torslanda. För att veta vilket företag som passar dina behov när det gäller radon i Torslanda så rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika för att ta reda på vilka tjänster inom radonsanering och radonmätning i Torslanda dom erbjuder.
Annons:

Radonmätning i Torslanda

Nedan finns vår lista över alla företag som genomför radonmätning i Torslanda vilka du kan kontakta för hjälp med radon.

Hisingens Fastighetsbesiktningar AB
Vitklövern 2
423 33 TORSLANDA


ELJJ Consult AB
Tumlehedsv. 112
423 43 Torslanda


Kostnad för radonmätning i Torslanda

Kostnaden samt priser för radonmätning i Torslanda kan variera en del beroende på vilket företag du väljer samt storleken på huset samt de byggtekniska förhållandena som råder. Bäst är att ta kontakt med några olika företag i Torslanda som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering i Torslanda för att få ett kostnadsförslag.
Annons:

Radonsanering i Torslanda

Skulle en radonmätning av din fastighet i Torslanda visa sig ha förhöjda halter av radon bör du genomföra en radonsanering.

Radonsanering i Torslanda kan i de flesta fall utföras av alla eller några av de företag i listan ovanför. Tag kontakt med några och hör vilket utbud dom har när det gäller radonsanering i Torslanda.

Radonfakta om Torslanda

i Torslanda finns det minst ett företag som arbetar med radon, edan ser du en del annan fakta om orten Torslanda.

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Du kan här läsa mer om själva orten Torslanda om du vill ta del av generell information snarare än saker releaterat till radon, radonmätning och radonsanering i Torslanda.

I Torslanda fanns det totalt 2 olika företag som arbetar med radon, radaonsanering och radonmätning i Torslanda att välja mellan när du vill få hjälp med någon inom radon. Skulle det vara så att du inte hittar något lämplig företag i Torslanda så rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.

Städer med radonmätning i fokus

Nedan följer utvalda orter och städer i vilka du kan hitta företag som arbetar med radon, radonmätning och radonsanering.